Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ό,τι πρέπει να ξέρουν.... όλοι οι άνδρες

Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος... λέει το τραγούδι. Για να γίνει λοιπόν, πιο εύκολη η ζωή των ανδρών, επιστήμονες των California Psychics αναλαμβάνουν να δώσουν τα «φώτα» τους και μαζί κάποιες συμβουλές όσον αφορά στο σεξ, στην αγάπη, στις σχέσεις και τον γάμο.

Η επιμονή είναι κολακευτική: Είναι ωραίο συναίσθημα για μία γυναίκα να νιώθει ότι ένας άνδρας τη διεκδικεί. Ωστόσο, κι αυτό έχει τα όριά του γιατί μπορεί από την πολλή επιμονή να γίνει ενοχλητικός έως και ανατριχιαστικός. Στους άνδρες δεν αρέσει ούτε να χάνουν ούτε να υποχωρούν, αλλά κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Το «γερμανικό σύστημα» δεν ανεβάζει τη λίμπιντο μιας γυναίκας: Στην εποχή της ισότητας, άνδρες-γυναίκες έχουν μάθει να τα μοιράζονται όλα... ακόμη και τον λογαριασμό... ε, όχι πάντα. Είναι καλή κίνηση κάποιες φορές οι κύριοι να αναλαμβάνουν τον λογαριασμό. Ωστόσο, αν εκείνη επιμένει να τον μοιραστείτε, υποχωρήστε γιατί αλλιώς
θα φανείτε εγωιστές, σωβινιστές και έτοιμοι για καβγά.

Μιλήστε της για την οικογένειά σας: Ένας άνδρας που μιλά όμορφα για την οικογένειά του δημιουργεί αισθήματα τρυφερότητας στη σύντροφό του και της δίνει αίσθημα ασφάλειας. Μπορεί κάποια μέρα να θελήσει να κάνει τη δική του οικογένεια... γιατί όχι μαζί της;

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες που έχουν σχέδιο στη ζωή τους: Αν μάλιστα δεν φοβάται να κρατήσει ένα μωρό στην αγκαλιά του κι ακόμη περισσότερο αν μπορεί να μείνει καθαρός ολόκληρη τη μέρα με το λευκό του πουκάμισο.

Μην την αποκλείετε από την... πορνογραφική συλλογή σας: Σε κάποιες γυναίκες δεν αρέσει η πορνογραφία. Σε άλλες όμως αρέσει. Και κάποιες άλλες επιθυμούν και να μοιραστούν όλες τις... πικάντικες λεπτομέρειες μαζί σας γιατ΄ιέτσι αισθάνονται ότι γίνονται μέρος ακόμη και των πιο σκοτεινών μυστικών σας. Αρκετές φορές η καλύτερη πολιτική είναι το μοίρασμα... όλων!

Αν η νύχτα τελειώσει νωρίς: Μπορεί πραγματικά να έχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και να μην μπορεί να μείνει ολόκληρη τη νύχτα μαζί σας. Δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να σας ξαναδεί ή να σας ξανακούσει. Υπάρχουν κι έκτακτα γεγονότα!

Δεν χρειάζεται να της λύσετε όλα της τα προβλήματα: Στην ουσία οι γυναίκες δεν χρειάζονται λύσεις, αλλά απλώς καλούς ακροατές. Ακούστε τα προβλήματά της, επαναλάβατε, καταλάβατε!

Αν σας απατήσει, το αξίζατε (στο μυαλό της πάντα): Η απιστία είναι αιτία χωρισμού, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες όταν απατούν είναι γιατί ο σύντροφός τους δεν τους δίνει όσα χρειάζονται: αγάπη, τρυφερότητα, κατανόηση, χρόνο. Άρα ποιος φταίει; Εσείς κύριοι!!!

Ξέρει πότε λέτε ψέματα: Θέλετε δεν θέλετε, οι γυναίκες έχουν μία έκτη αίσθηση που τους υπαγορεύει ακριβώς πότε ένας άνδρας της λέει ψέματα. Αυτή η αίσθηση σύμφωνα με έρευνα οφείλεται στη μητρική ανάγκη που έχουν οι γυναίκες να κοιτάνε το πρόσωπο του μωρού τους και από τις εκφράσεις του να καταλαβαίνουν τι του συμβαίνει. Καλύτερα πείτε την αλήθεια που ούτως ή άλλως τη γνωρίζει!

Όταν αισθάνεται μελαγχολία και είναι ευέξαπτη...: Αγκαλιάστε την και μιλήστε της τρυφερά. Όχι απότομες και βίαιες κινήσεις, προκειμένου να γίνει κι εκείνη τρυφερή και γλυκιά μαζί σας, αν βέβαια δεν ευθύνεστε εσείς για τα νεύρα της.

Πείτε ευχαριστώ: Οι καλές σχέσεις βασίζονται σε μία λέξη: ευχαριστώ». Είναι μία λέξη που ικανοποιεί τα αυτιά της συντρόφου σας γιατί έτσι αισθάνεται ότι την εκτιμάτε για όσα κάνει μόνο για εσάς.

Στις γυναίκες αρέσει ακόμη... να της ζητήσετε ένα κανονικό ραντεβού: Αφήστε την εποχή της τεχνολογίας που έχει επηρεάσει τις σχέσεις. Μερικές φορές ο πατροπαράδοτος τρόπος είναι ο καλύτερος!

Το γυναικείο στήθος αυξάνεται κατά 25% στη διάρκεια του... καλού σεξ: Ναι, κι όμως αυτός είναι ο τρόπος της να δείξει στον άνδρα ότι της αρέσει ό,τι της κάνει λένε οι επιστήμονες!

Δεν φταίει για όλα η βιολογία: Όταν τη βλέπετε κακοδιάθετη μην αναφερθείτε στη γυναικεία βιολογία... δεν είναι πάντα αυτή η αιτία για όσα της φταίνε!

Οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς άνδρες για ραντεβού και τους ευαίσθητους για γάμο: Οι άνδρες προσελκύουν γυναίκες ανάλογα με τον τύπο αρσενικού που την εκάστοτε στιγμή εκπέμπουν. Αν έχουν ύφος σκληρού άντρα οι γυναίκες ενδιαφέρονται για ραντεβού μαζί του, αν τους δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά του, οι γυναίκες φαντασιώνονται ακόμη και γάμο.

Ο αυθορμητισμός είναι ατού: Χαρίστε της ένα διήμερο μακριά από όλους κι όλα, κάντε της ένα δώρο-έκπληξη χωρίς να είναι η γιορτή ή τα γενέθλιά της, βγάλτε την για φαγητό στο αγαπημένο της εστιατόριο... μικρές αυθόρμητες κινήσεις που την ενθουσιάζουν!

Πλύντε τα πιάτα: Κι όμως, οι γυναίκες δεν χαίρονται να πλένουν πιάτα! Αντιθέτως, πιστεύουν ότι το θέαμα ενός άνδρα να τα πλένει είναι πολύ σέξι. Οπότε κύριοι... πλύντε πιάτα! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..