Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

....ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" ... Για όσους δε γνωρίζουν, η για όσους γνωρίζουν και κάνουν το κορόιδο, οι Λετονοι πολίτες οδήγησαν την κυβέρνησή τους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, που υπέγραψε συμφωνία με του ΔΝΤ και τους έκοψε μισθούς και συντάξεις, και ΚΈΡΔΙΣΑΝ...
Η κυβέρνηση της χώρας αυτής είναι υποχρεωμένη να επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στα προ ΔΝΤ επίπεδα... .!!

Σύμφωνα με την απόφαση είναι αντισυνταγματική η μείωση των συντάξεων και των μισθών διότι ο μισθός αποτελεί αδιαμφισβήτητο μέρος του δικαιώματος ιδιοκτησίας ενός φυσικού προσώπου..και η μείωση αυτού του δικαιώματος αποτελεί κατάφωρη παράβαση εκ μέρους του κράτους απέναντι στο μισθωτό η τον συνταξιούχο.
Το κράτος μπορεί να επικαλεσθεί αδυναμία πληρωμής..αλλά όχι αυθαίρετη μείωση μισθού η σύνταξης.Καλά θα κάνουν όσοι ασχολούνται οι κάνουν ότι ασχολούνται με το δίκαιο των εργαζομένων, να ανοίξουν τα μάτια τους. ΤΏΡΑ.!!!"
( Μήπως πρέπει τελικά να κοιτάξουμε και προς άλλες κατευθύνσεις,για να μην καταπίνουμε ΑΜΆΣΗΤΑ ,ό,τι μας σερβίρουν;;...)

5 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ !!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΠΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -@-ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ-

    TA ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ;;
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΩ!ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ......ΤΟ ...ΑΛΛΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ.....ΚΑΙ ΑΝΕΥ ...ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @-manos 141-
    ΣΩΣΤΑ!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα humanity.Ξέρεις είναι 2-3 μέρες που κάπου πήρε το μάτι μου αυτό το κείμενο αλλά όπως πολύ καλά επισημαίνεις "ας μην καταπίνουμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν". Έτσι το άκουσα με πολύ επιφύλαξη, μιας και μια διαλεκτική σκέψη σχετικά με όσα στην οικονομία,στην Παγκόσμια οικονομία,συμβαίνουν δεν συνηγορεί στο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτή η εκδοχή. Κάτι σαν μαγική εικόνα μου κάνει.Κάπου είναι μια κρυμμένη αλήθεια,κάπου υπάρχει ανακρίβεια, σε μαϊμού χαβά μου κάνει. Στο μεταξύ έχουν βγει στη γύρα ένα κάρο τσαρλατάνοι, περιφερόμενοι θίασοι,τσιρκουλάνοι που επιχειρούν με τον ένα η με τον άλλο τρόπο να χειραγωγήσουν συνειδήσεις.Με την ευκαιρία και επειδή διάβασα το σημείωμα σου για σένα, να σε ρωτήσω κάτι, σχετικά με αυτό που λες "....να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας" Ξέρεις ούτε την προσωπική ευθύνη που φέρει καθένας μας υποτιμώ, ούτε την ανάγκη του να βελτιωνόμαστε,δεν παραβλέπω. Αλλά κοίτα έχουν τόσο δυνατούς μηχανισμούς που είναι δύσκολο ο καθημερινός άνθρωπος να τους ξεπεράσει. Ας μην ξεχνάμε πηγαίνουμε στα σχολεία τους, μαθαίνουμε αυτά που έχουν αποφασίσει και εξυπηρετούν τους στόχους τους, σκεφτόμαστε έτσι όπως τους συμφέρει.Με λίγα λόγια έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους και αλίμονο τους αν δεν τον είχαν. Είχα διαβάσει πριν από μερικά χρόνια: Στην Βουλή των Λόρδων το 1836 ένας λόρδος ονόματι Λοντόνερι είχε πει: Ο Ελληνικός λαός πρέπει να μείνει μικρόψυχος,ως οι λαοί του Ινδονιστάν δια να είναι ακίνδυνος"Το πέτυχαν; Θέλω να ελπίζω όχι. Σε χαιρετώ και συγχωράμε που δεν κρατούσα,πρώτη φορά στο σπιτικό σου,ένα κουτί σοκολατάκια βρε αδερφέ.Την άλλη δόση. Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..