Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

...Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ (Π)-ΛΑΘΩΝ...

…Φυσικά ο χρόνος,δεν παρουσιάζεται στην πραγματική υπόστασή του.Μπορείτε να τον αντικαταστήσετε,με οποιοδήποτε άλλο χρονικό μέτρο.π.χ.,ό,που εβδομάδα,άνετα μπορείτε να βάλετε,μήνας,χρόνος,αιωνιότητα..,ό,τι βολεύει στον καθέναν και όπως το αντιλαμβάνεται..Για χάρην συντομίας και ευκολότερης γενικής αποδοχής του συγκεκριμένου αυτού χρονικού μέτρου,στην θέση της εβδομάδας,βάζουμε τον ..άγνωστο (?!) Χ.
Το Χ,λοιπόν των ( π)-λαθών..
Και έτσι λοιπόν,δημιουργείται μια σειρά διαδικασιών με πρωτεργάτες τα λάθη,έχοντας σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση των παθών.
Απαράβατος κανόνας,να μην υπάρχει Ανάσταση,χωρίς να έχει προηγηθεί ένα χ χρονικό διάστημα,γεμάτο πάθη,δημιουργούμενο από λάθη τρίτων!Έτσι είναι..Τα λάθη τρίτων,γίνονται δικά μας πάθη και δυσκολίες απαιτώντας την άμεση λύση και απόδοση δικαιοσύνης..
Και μετά,αναστήθηκε και καθάρισε..!Και άφησε πίσω τον τυφλοσούρτη και τις διαδικασίες για μια επανάληψη,δίχως σταματημό..Και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο,με διαφορετικούς πρωταγωνιστές την φορά!
Εδώ,ο όρος «χρόνος»,αποτελεί την φυσική του υπόσταση.

Οι πρωταγωνιστές,μπορεί μεν να είναι διαφορετικοί κάθε φορά,αλλά εμείς γιορτάζουμε τον Έναν,αυτόν που γνωρίζουμε και επιβάλλεται να γιορτάζουμε..(!),κλείνοντας τα μάτια,στους σημερινούς,με σάρκα και οστά παθόντες.
.Παθόντες της διπλανής πόρτας,που τους βλέπουμε,τους μιλάμε,συμπάσχουμε μαζί τους νοερά,αλλά μέχρις εκεί..
Όχι,μην σκοτίζουμε το κεφάλι μας με περισσότερα..!

Μπαίνουμε στην πραγματική εβδομάδα των Παθών,που θα τερματίσει με μεγάλα φαγοπότια,και..έξω από τη πόρτα..! Γιατί βέβαια,είμαστε πιστοί οπαδοί των ηθών και εθίμων..!
Και μετά το πέρας αυτής της εθιμοτυπικής διαδικασίας,ξαναβουλιάζουμε στους καναπέδες μας,που έχουν πάρει το σχήμα των σωμάτων μας και αρχίζουμε την γκρίνια…
Γκρίνια ,γκρίνια και μόνο γκρίνια για τα πάντα,χωρίς όμως να έχουμε τα κότσια και την βούληση να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και αντικείμενα της μουρμούρας μας..Μας αφήνει όμως η ..Πετρούλα και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ?..Να έχουμε την υγειά μας ..να γκρινιάζουμε..

…’..5 μέρες τρώς αγγούρι και το Σάββατο ,είσαι μούρη..¨»,ανέφερε ένα πολύ έξυπνο γκράφιτι σε ένα τοίχο στην γειτονιά μου..! ΧΑ!,μεγάλη αλήθεια που κρύβει…!Αυτό είμαστε!Για μια μούρη του Σαββάτου και μόνο!

Συμπαθάτε με αν γίνομαι κυνική,αλλά τον τελευταίο καιρό,( ό,που ,καιρός,αν θέλετε,βάλτε το Χ ),βιώνω πραγματικά σε όλη του την διάσταση ,αυτό το φάσμα των διάφορων διαδικασιών .

Πέρα από όλα αυτά όμως,τίποτα δεν με εμποδίζει να σας ευχηθώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και καλή Ανάσταση,όπως ο καθένας το εννοεί και το μεταφράζει!...

Μετά από το πασχαλινό "kit-kat",μας περιμένει πολλή δουλειά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..