Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

...ΙΔΟΥ Η ΚΙΝΑ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...

..Σε μία πόλη της αχανούς Κίνας,κάτσε να ξαναδιαβάσω το όνομά της..,χμ,Γκουανγκτζού,την φωνάζουν,πρόσφατα έγινε ,το..¨κάτσε εκεί που είσαι.."



.. Κάποιος απογοητευμένος και με χαμένη πλέον την όρεξη για ζωή,κάτοικος της πόλης,αποφάσισε να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο,πηδώντας από αερογέφυρα..
Έλα μου όμως,που επί 5 ώρες,το σκεφτόταν και απόφαση δεν έπαιρνε!..
Η αναποφασιστικότητα του,δημιούργησε το μεγαλύτερο μπάχαλο,που θα μπορούσε να φανταστεί ο πας Κινέζος..
Επί 5 ώρες λοιπόν,είχε δημιουργήσει τέτοιο κυκλοφοριακό χάος,( δεν θέλει και πολύ σε μία..'μικρούλα' πόλη της Κίνας),στην γέφυρα,όπου χιλιάδες αυτοκίνητα,είχαν εγκλωβιστεί,δημιουργώντας εικόνες απείρου κάλλους!..



Δεν θέλει πολύ και ο άνθρωπος για να χάσει την ψυχραιμία του..,ώσπου ένας τσαντισμένος ,και άγρια μάλιστα,συμπατριώτης του,αφού έσπασε τον αστυνομικό κλοιό,τον σπρώχνει και τον βγάζει από το..δίλημμά του..!


Ε,μα πια! και η υπομονή έχει τα όριά της..!Έτσι κανονίζονται οι αναποφάσιστοι..!Βοήθησε και η βαρύτητα και ο απελπισμένος Κινέζος,βρέθηκε στο πιτς φυτίλι στο κενό από ύψος 8 μέτρων....
Αλλά αν είσαι γκαντέμης αδελφάκι μου,θα είσαι μέχρι τέλους..Πέφτει λοιπόν επάνω σε φουσκωτό στρώμα που είχαν ετοιμάσει οι πυροσβέστες..,αλλά,ήταν ξεφούσκωτο...
Μπέρδεμα μεγάλο!Μισές δουλειές σου λέω!

Εμ ,και ο Τσεν δεν κατάφερε να "περάσει απέναντι",με την ησυχία του,εμ,δεν έκανε και δουλειά..!
Ο δε,Λιαν Ζιανσενγκ,ο τσαντισμένος συμπατριώτης του,οδηγήθηκε στη στενή..





Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί..
Επειδή δεν σημάδεψε σωστά το εκτός στρώματος σημείο πτώσης,οπότε ο απελπισμένος, θα μπορούσε κάλλιστα στο μέλλον να ξαναδημιουργήσει αυτό το μπάχαλο αν του την σβούραγε πάλι,ή επειδή διέκοψε την ελευθερη βούληση του ατόμου για να πραγματοποιήσει την απόφασή του;...
..Ομολογώ,ότι με έβαλε σε σκέψεις..



Άραγε για τους δικούς μας πάσης φύσεως αναποφάσιστους,να βρίσκεται κάποιος.."τσαντισμένος" Κινέζος,για να διαλύσει τον όποιον προβληματισμό;..
Ποιός ξέρει;..
Παράδειγμα προς αποφυγήν,ή προς μίμηση;..

Μάλλον προς μίμηση ,θα έλεγα...


2 σχόλια:

  1. Μην μιλάς για πήδημα στην χώρα των ερωτύλων. Δεν θέλουμε άλλο βρε σκαλιστήρι μου, φτάνει πια. αρκετά τόσα χρόνια μας έχουν κάνει "πεδίο βολής" νεοσυλλέκτων. Μην πλακώσουν τώρα και οι Κινέζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥΡΤΑ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΑΚΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..