Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΕΟΤΟΠΟΥ
Στην συνεδρίαση του μηνός Ιανουαρίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ ΜΚΟ αποφάσισε τη δημιουργία δικτύου εθελοντών με την επωνυμία "Φίλοι του Ιδεότοπου".

Μέχρι σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην εταιρία και συμμετέχουν στις δραστηριότητές της, είχαν την δυνατότητα να αναρτούν κείμενά τους στις ιστοσελίδες του δικτυακού τόπουideotopos.gr εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις απόψεις και τις σκέψεις τους. Με την απόφασή του για την δημιουργία του δικτύου των εθελοντών, το Διοικητικό Συμβούλιο δίνει και άλλες ευκαιρίες για ελεύθερη έκφραση και δράση.....Η ίδρυση του δικτύου αυτού δίνει την δυνατότητα σε όσους από τους φίλους μας θέλουν, να συμμετέχουν στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιεί η εταιρία Ιδεότοπος ΜΚΟ με συνέπεια, 'επαγγελματική' πρακτική και διάρκεια. Για τον λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε έναν εσωτερικό κανονισμό για την λειτουργία του στον οποίο περιγράφεται ο τρόπος ένταξης, δράσης και αποχώρησης κάθε μέλους του.

Όσοι λοιπόν από σας ενδιαφέρεστε για τους σκοπούς και τους στόχους του ΙΔΕΟΤΟΠΟΥ, σας αρέσει ο τρόπος που 'δουλεύουμε' και θέλετε να συμμετάσχετε προτείνοντας νέες ιδέες για δράσεις και εκδηλώσεις και ταυτόχρονα να αισθανθείτε την χαρά και την ευχαρίστηση στην οργάνωσή τους γίνετε μέλος στους "Φίλους του Ιδεότοπου". Αφού διαβάσετε τον κανονισμό του δικτύου κατεβάστε την αίτηση, συμπληρώστε την και στείλτε την ηλεκτρονικά στην διεύθυνση admin@ideotopos.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση:
ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ ΜΚΟ
Σωκράτους 8β
14561 Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..