Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Smile Free Wave


 Το τελευταίο διάστημα έχουμε λάβει πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα που μας πρότειναν να επισκεφθούμε ένα ιστοχώρο στο διαδίκτυο στον οποίο θα βρούμε πολλά και αγαπημένα Κόμικς. Πράγματι επισκεφθήκαμε τον χώρο και από τότε πολλές φορές κατά την διάρκεια της βδομάδας τον επισκεπτόμαστε για να 'διαβάσουμε' ένα μικρό ή μεγάλο τμήμα ενός αγαπημένου από την παιδική ηλικία μας κόμικ.....





Ο Λούκυ Λοουκ, ο Αστερίξ, τα κλασικά εικονογραφημένα, ο Μπλέκ, ο Ζαγκόρ, ο Ταρζάν, ο Σεραφίνο, ο Τιραμόλα και ο Μικρός Σερίφης είναι μόνο μερικά από αυτά. Κοντά σε αυτά και μερικά πιο σύγχρονα όπως ο Αρκάς.

Όμως το ενδιαφέρον για αυτό τον ιστοχώρο δεν σταματά εκεί. Στις υπόλοιπες ιστοσελίδες του μπορούμε να βρούμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες της καθημερινότητας, όπως ο καιρός και τα δρομολόγια των πλοίων ή των αεροπλάνων, να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα αρκετών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Εκτός από αυτά μπορούμε να δούμε την εκδήλωση των σεισμών που έγιναν στον ελλαδικό χώρο, είτε τον αισθανθήκαμε είτε όχι, να παίξουμε μερικά αγαπημένα παιγνίδια και να χρησιμοποιήσουμε κάποια πολύ χρήσιμα προγράμματα, όπως είναι το ημερολόγιο.

Όταν λοιπόν βρίσκεστε κάτω από πίεση, όταν θέλετε για λίγο να αισθανθείτε παιδί και όταν ζητάτε μια πληροφορία από αυτές που σας αναφέραμε έχετε την δυνατότητα επισκεπτόμενοι αυτό τον ιστοχώρο να 'αλλάξετε τον αέρα σας' και να πάρετε δυνάμεις για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η διεύθυνση είναι


2 σχόλια:

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..