Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΕΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! Προϊόντα με sildenafil  Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας, τα προϊόντα:

• Vigoura Capsules (προέλευση: Γκάνα)
• Mount Miaoge (προέλευση: Κίνα)
• Zu Ren Bei Zeng (προέλευση: Κίνα)....που προωθούνται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και διακινούνται κυρίως μέσω διαδικτύου, περιέχουν τις φαρμακολογικά δραστικές ουσίες Sildenafil και Tadalafil χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους.
Οι δραστικές ουσίες Sildenafil και Tadalafil περιέχονται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, μπορούν δε να προκαλέσουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθούν ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχουν συνταγογραφηθεί από γιατρό.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνεται και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..