Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

...ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!....


...Σωστή λοιπόν η συμβουλή της διαφήμισης..'ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!"..Αλλά για άλλους λόγους,πέραν του διαφημιζόμενου...
Έχουμε πολλούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να ..."σκάμε"...
Ας τους κοιτάξουμε επί τροχάδην για να ισιώσουμε λιγάκι....


'Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ"..

Μα και βέβαια αλλάζει!
-Ανησυχούσαμε μην τυχόν και δεν βρίσκαμε τρόπο να πληρώσουμε το χαράτσι; Μήπως χάναμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε τον χρόνο μας στο καινούριο χόμπυ,"περίμενε σαν ηλίθιος στην ουρά για να πληρώσεις;"..'Οχι βέβαια βρε κουτά!Είναι ποτέ δυνατόν;
Η στραβή δικαιοσύνη,σε συνεργασία με την ληστρική τριτοκομματική ,"ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ" κυβέρνησή μας,φρόντισαν πριν από εμάς για εμάς!
Ξέρεις τι είναι να χουχουλιάζεις ,περιμένοντας επί ώρες στωικά σε κάποια ουρά για να πληρώσεις  αυτά που σου έκλεψαν και συνεχίζουν να σου κλέβουν;...Άσε δε που αναπτύσσεις και τις κοινωνικές σου σχέσεις....

  Γι αυτό σας λέω,ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!
-Ό,που να΄ναι,θα σκάσει και η νέα κυκλοφορία της λίστας Λαγκάρτ,χωρίς 'διορθώσεις".
Στη συνέχεια,η κυβέρνηση,θα την βγάλει σε εκατομμύρια αντίτυπα και θα την μοιράσει σε φέιγ βολλάν σε όλη την ελληνική επικράτεια!...Το" κράτος δικαίου",θα μας ικανοποιήσει την περιέργειά μας...Μέχρι εκεί όμως...Μην περιμένουμε και πολλά,έτσι;..

-Χαίρονται που πήραν την δόση...Και όσο χαίρονται αυτοί,τόσο σχεδιάζουν νέα μέτρα με το που σκάσει μύτη η νέα χρονιά!
Δίδαγμα πρώτον: Όταν τους βλέπεις να πανηγυρίζουν,τόσο περισσότερο πρέπει να ανησυχείς.

ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ! -Επιτέλους,εν έτει 2012 μάθαμε πόσοι είναι τελικά οι συνταξιούχοι της Ελλάδας,αφού  αφαιρέσαμε τους "τυφλούς",τους "κουτσούς",τα "ζόμπι",μαιμουδοδικαιούχους!
Μία απλή μαθητική πράξη,χωρίς κανένα ..."δια ταύτα"....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ!
Σαφώς και αλλάζει!Τα κόμματα,αποσυντίθενται,γίνονται ρετάλια και όσα" κομμάτια" καταφέρνουν να συρθούν,ψάχνουν να βρούν νέα κεραμύδια για να "τρουπώσουν" το κεφάλι τους.Αν δεν βρούν,φτιάχνουν στα γρήγορα καινούρια,ακολουθώντας τις σαφείς οδηγίες του "ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ".
Το ελληνικό κοινοβούλιο,ένα διαχρονικό πλέον τσίρκο,διατηρείτην "μαγκιά"να τραβάει επάνω του τα φώτα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Χρυσές αυγές και ασημένια δειλινά "προπηλακίζονται" αβανταδόρικα από τις "δημοκρατικές" παρατάξεις του χώρου,καθιστώντας αυτή την φασιστοναζιστική μερίδα ,προιόν της καλύτερης διαφήμισης.

-Τα πανέξυπνα μυαλά των κυβερνώντων,δημιούργησαν και άλλη μία ανάγκη:
Να βρεθεί επειγόντως ένας Ηρώδης,για να  αφανίσει όλα τα Ελληνόπουλα,που θα βαρύνουν φορολογικά την Ελληνική οικογένεια!
Έχεις  παιδιά;..Την έβαψες!
( κάνε παιδιά να δείς καλό,ύστερα σου λένε....)

ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!
Αύριο,λέει,θα γίνει η συντέλεια του κόσμου!Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη και ούτε κανένας φόβος υπάρχει αφού βρίσκεται 100 χρόνια πίσω!..( αυτό,κάπου το διάβασα και μου άρεσε).

Έλα λοιπόν...Εδώ και 3 χρόνια λέμε και γράφουμε τα ίδια .Θα περάσει ένας χρόνος ακόμα αναμασώντας , 'φιλοσοφώντας",κρίνοντας και κατακρίνοντας ,για όλα αυτά που βιώνουμε και πρόκειται να γνωρίσουμε.
Ίσως του χρόνου,καταφέρουμε επιτέλους να σιχτιρίσουμε εαυτούς για όλα αυτά και όλα τα εκείνα...
Είναι νωρίς ακόμα για να γράψω τις ευχές μου.Θα ακολουθήσουν σε κάποια επόμενη ανάρτηση,μόλις ξεμπλοκάρω από την...ουρά!
Του κερατά!..Θα έχω φτάσει στο γκισέ μέχρι την παραμονή!..,ή μήπως όχι;....

Προ πάντων,..ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..