Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Α(ΝΑ)-ΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΙ...



Ψευτονταήδες,psycho,πρεζόνια,αληταράδες,φασιστόμουτρα,εγκληματίες ,πληρούν κάτι περισσευούμενα στασίδια στη βουλή των Ελλήνων!....



Και δεν ανέβηκαν μόνοι τους!Τους ψήφισε η άγνοια και η αμάθεια κάποιου "νευριασμένου" ποσοστού των "αγανακτισμένων" Ελλήνων...
Νταηλήδες του κερατά,που ασφυκτιώντας τόσα χρόνια στο περιθώριο,βρήκαν την ευκαιρία να απελευθερώσουν όλο τον πραγματικό τους εαυτό,όλο τους το εγκληματικό και βίαιο χαρακτήρα τους,χειροδικώντας μπροστά σε κάμερες.
Δεν είναι το θέμα εάν ο ψευτόμαγκας χτύπησε γυναίκα ή άνδρα.Το θέμα είναι αυτή καθ'αυτή η πράξη!

Ο  πρωταγωνιστής της σημερινής επικαιρότητας τραμπούκος,"Ελληνάρας",όπως θέλει να αυτοαποκαλείται,"αγωνιστής"και "ελευθερωτής",μετά την αποτρόπαια πράξη του,απέδειξε την γενναιότητά του ,βάζοντας το στα πόδια και κρυβόμενος.
Ω! ανδρείε άνδρα!
Μην μου πείς ότι χάρηκες τώρα ψηφοφόρε αυτής της μιαρής φασιστικής ομάδας;
Ένα έγκλημα ,έχει πάντα συνενόχους!
Πιάστηκες αδιάβαστος και αυτή σου η αμάθεια αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το μέλλον της χώρας.
Ευτυχώς,αδιάβαστε ψηφοφόρε,σου δίνεται δεύτερη ευκαιρία μιάς που έμεινες μεταξεταστέος.
Ξεστραβώσου,μάθε,διάβασε για τα κουμάσια που στήριξες με την ψήφο σου.
Και αν δεν τα καταφέρνεις στην ...'αφομοίωση",υπάρχουν και τα σκονάκια....

Πολλά...,πολλά,θέλω να γράψω τώρα,αλλά η αηδία που αισθάνομαι ,θα με οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια...


4 σχόλια:

  1. Λυπάμε τη μάνα του που απέτυχε στο ρόλο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ-ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.Ο,ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ακροδεξιά δεν είναι που μιλάει όσο κανένας άλλος για νομιμότητα και τάξη; Το χειρότερο μ΄ αυτά τ΄ άτομα είναι ο σκληροπυρηνικός και εντελώς αδιάλλακτος χαρακτήρας τους. Ακόμα και στην ανακοίνωσή τους είπαν ότι η Κανέλλη επιτέθηκε πρώτη... Παιδιαρίζουν όσο δεν πάει και να σου πω κάτι σκαλιστήρι, ευτυχώς που παιδιαρίζουν γιατί άμα κινούνταν πιο έξυπνα και χαμηλόφωνα θα ξεγελούσαν κι άλλο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ Crux,παιδιαρίσματα,αλλά επικίνδυνα,όταν γίνονται από τέτοια άτομα που το μίσος που εκπέμπουν ,ξεπερνά κάθε είδους ανθρωπιάς.
    Ψευτόμαγκες,αγροίκοι και συμπλήρωσε ελεύθερα οποιονδήποτε χαρακτηρισμό σου έρχεται κατά νου...Εγκληματική φάρα!Και ευτυχώς,δεν διακρίνονται για την εξυπνάδα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..