Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Οι πιο «περπατημένες» γυναίκες της ιστορίας

Γυναίκες που άφησαν εποχή, όχι μόνο για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους, αλλά και για τη σεξουαλική τους ζωή.
Από τη Μεγάλη Αικατερίνη μέχρι τη Madonna, οι πιο γνωστές "προχωρημένες" γυναίκες.......Μεγάλη Αικατερίνη Η Μεγάλη Αικατερίνη είχε πολλούς εραστές, τους οποίους τους τακτοποιούσε σε υψηλές κυβερνητικές θέσεις, παρέχοντάς τους χρήματα, σπίτια και υπηρέτες για όσο καιρό ήταν ερωτευμένη μαζί τους. Υπάρχουν πολλές φήμες για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, αλλά και για τις μηχανορραφίες που σκαρφιζόταν.

 Wallis Simpson
 

Παντρεύτηκε 3 φορές και είχε αμέτρητες σχέσεις, ενώ στον δεύτερο γάμο της είχε παράλληλα εραστή τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας απαρνήθηκε το θρόνο για να την παντρευτεί και να την κάνει δούκισσα. Η Simpson όμως ακόμη και τότε συνέχιζε να απατά το σύζυγό της.

Μαρία Αντουανέτα
                                


Η Μαρία Αντουανέτα ήταν γνωστή για τις υπερβολές, την υπερπολυτελή ζωή της, αλλά και για την ερωτική της ζωή. O σύζυγός της, Λουδοβίκος XVI, δεν την ικανοποιούσε ερωτικά, κι έτσι εκείνη έβρισκε παρηγοριά σε άλλους άντρες.

Μάτα Χάρι
                   Η Μάτα Χάρι, η Ολλανδή εξωτική χορεύτρια και κατάσκοπος, ήταν από μικρή σεξουαλικά ενεργή, αφού εκδιώχθηκε από το σχολείο της επειδή συνελήφθη να ερωτοτροπεί με τον διευθυντή. Όταν χόρευε σε καμπαρέ γρήγορα έγινε γνωστή για τις χάρες της. Κατά τη διάρκεια του Αʼ Παγκοσμίου Πολέμου οι Γάλλοι της πρόσφεραν ένα εκατομμύριο φράγκα για να αξιοποιήσει το διεθνές δίκτυο εραστών της, κατασκοπεύοντας τους Γερμανούς. Έτσι ταξίδευε στην Ευρώπη αποπλανώντας σημαντικά πρόσωπα για να πάρει χρήσιμες πληροφορίες. Στην τελευταία της αποστολή προσπάθησε να αποπλανήσει Γερμανό στρατιωτικό ακόλουθο, ο οποίος όμως αντιλήφθηκε τις βλέψεις της. Δικάστηκε και εκτελέστηκε το 1917.
Coco Chanel
                     


Η Κοκό δούλευε σε καμπαρέ και άλλαζε τους εραστές σαν τα πουκάμισα, με πιο γνωστό τον Hans Günther von Dincklage, υψηλόβαθμο αξιωματούχο των Ναζί.
                   Mae West
                 


Έκανε αρκετούς γάμους (κρυφούς και μη) και δεκάδες σχέσεις. Συνελήφθη με την κατηγορία πως διέφθειρε τους νέους, επειδή έγραψε και πρωταγωνιστούσε σε ένα θεατρικό του Broadway που είχε ονομάσει «Sex» .

Madonna
                 


Η βασίλισσα της ποπ έχει δώσει δεκάδες αφορμές για σχόλια, είτε με παλαιότερες δηλώσεις και συμπεριφορές, είτε με τους προκλητικούς της στίχους, είτε με τα πολύ σέξι video clip της. Και φυσικά μην ξεχνάμε τις πολλές ερωτικές της σχέσεις, που κάθε φορά γίνονταν θέμα σε όλα τα περιοδικά...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..