Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

...Ε,ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!...

...Από τον περασμένο Ιούλιο είχα σκοπό να γράψω σχετικά με αυτό που θα ακολουθήσει,αλλά με πρόλαβαν οι διακοπές.
Από τότε,το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και μόλις σήμερα,δοθείσης ευκαιρίας,το επανέφερα στο..μπροστινό!..
Θέλω  να αναφερθώ σήμερα,σε έναν σπουδαίο επιχειρηματία,υπέροχο εργοδότη,και προ παντός άνθρωπο!...
Είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια για τον τρόπο που φέρεται στους υπαλλήλους του,για την υγιή επιχείρησή του,για τον σεβασμό που δείχνει στους πελάτες του και στο προσωπικό του.
Στην πορεία των χρόνων,αναπτύχθηκε με σωστά βήματα,αθόρυβα,τίμια!
Μεγάλωσε την επιχείρησή του και μαζί με αυτήν και η αγάπη του κοινού  .

  Στην δύσκολη περίοδο της κρίσης  που διανύουμε,άνοιξε ένα τεράστιο κατάστημα, απασχολώντας περίπου 130 υπαλλήλους,δίνοντας ανάπτυξη στην περιοχή και σκεπτόμενος έξυπνα,το 98% των εμπορευμάτων του το είχε και συνεχίζει να το έχει με προσφορές,1+1!..
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το καταλάβετε...! Αφ ενός μεν,οι μέχρι τώρα, μεγάλα ονόματα της περιοχής έφαγαν την σκόνη του και αφ ετέρου δε,καθημερινά γίνεται λαικό προσκύνημα στο αχανές κατάστημα του.Ο κόσμος προσέρχεται από πολλές περιοχές και μάλιστα απομακρυσμένες!..

  Έτσι λοιπόν φίλοι μου!Οι σωστοί επαγγελματίες,δεν φοβούνται,ούτε πλήττονται από καμμιά "κρίση"!
Απεναντίας,εξελλίσσονται και διαπρέπουν!Το έχω ξανααναφέρει..Σε αυτές τις καταστάσεις τις δύσκολες,θα μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες και θα ξεχωρήσει η ηρα από το στάρι.

  Τελειώνω την εισαγωγή μου και σας "περνώ" την εν λόγω αναφορά,συνυπογράφοντας σε αυτήν.
Θα σας παρακαλέσω αν είναι δυνατόν,να αναδημοσιεύσετε την παρακάτω..
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!..............

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ .«ΑΠΩΛΕΙΕΣ»

Να και κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε. Η είδηση της Πρωτοχρονιάς, αν όχι της χρονιάς.
 
Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο από τον εξάδελφό μου Ιωάννη ότι η εταιρεία "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας " ΑΤΛΑΝΤΙΚ". Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων. Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο προηγούμενος εργοδότης τους. Πλλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.
 
    Ιδού, λοιπόν, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν αποσκοπούν στο κέρδος και μόνον. Αυτή η είδηση είναι και συγκινητική. Φαντασθείτε τη χαρά αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έκαναν πραγματικά Χριστούγεννα μετά από τέτοιο ζόφο. Αλλά τα βοθροκάναλα δεν έσπευσαν, βεβαίως, να διαδώσουν αυτό το χαρμόσυνο νέο για να μη χαλάσουν την πιάτσα του κ. Δασκαλόπουλου και των Αρχισυνδικαλιστών που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.  
 
    Ας επισκεφτόμαστε του λοιπού, λοιπόν, τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για τα ψώνια μας και ας διαδώσουμε την είδηση να την πληροφορηθούν όλοι οι έλληνες.   
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!...

1 σχόλιο:

  1. http://egersis2.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html
    Αφορμή για το παρακάτω αφιέρωμα στάθηκε η είδηση ότι η εταιρεία ''ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..