Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

...ΕΚΛΕΓΕΙΝ VS ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ...

 Τι σημαίνει για μένα δήμαρχος;..

  Ο ευαισθητοποιημένος ΕΚΛΕΚΤΟΣ ,αλλά όχι ΑΡΕΣΤΟΣ,πολίτης,που νοιάζεται για την γειτονιά του,που προστατεύει τους κατοίκους της,που πιέζει τους ανώτερους του για δίκαιη και ισότιμη μεταχείρηση,που αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών του και τα μεταφέρει στα ανώτερα κλιμάκια,που φροντίζει κατά την διάρκεια της 4 ετούς θητείας του,να μην δημιουργούνται τρύπες στους δρόμους και όχι παραμονές των εκλογών να προσπαθεί να μπαλώσει την επί 4 χρόνια αφροντισιά και αδιαφορία του.
   Αποδέχομαι και προσκυνώ τον σωστό λειτουργό του "αξιώματος" του ανώτερου πολίτη,που δεν αφήνει τον δήμο του λουσμένο στο σκοτάδυ,δεν του επιτρέπει να γνωρίσει τον φόβο,παρά να μπορεί έμπρακτα να του μεταδίδει το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.
Αυτόν,τον όποιον,που μπορεί μεν να είναι πολιτικοποιημένος,αλλά όχι κομματόσκυλο, που δεν παρασύρεται από κομματικά "παιχνίδια",που απέχει από κάθε είδους ατασθαλίες και απατεωνιές.

  Ψηφίζω δαγκωτό,τον όποιον δήμαρχο της όποιας απομακρυσμένης περιοχής,που έλαβε με την πρώτη το 100%  της αποδοχής των  πολιτών της μικρής κοινωνίας που υπηρετεί!
Για μένα αυτοί ειναι οι πραγματικοί,σωστοί εκπρόσωποι της φωνής του πολίτη.Αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους,πέρα από κάθε προσωπική φιλοδοξία και ναρκισσισμό!
  Θα ήθελα να ζούσα σε μία τέτοια περιοχή,για να έπαιρνε αξία η ψήφος μου! Γιατί εδώ χάνεται και πάει στράφι!Δεν υπολογίζεται ,γιατί είναι δεδομένο ότι οι πολίτες των μεγάλων κέντρων,προτιμούν γελωτοποιούς και άχρηστα ανδρείκελα να τους εκπροσωπήσουν...!Επειδή αυτοί γνωρίζουν καλά την μέθοδο του "κουκουλώματος"... Φτιασιδώματα και τα "σκουπίδια" κάτω από το χαλάκι!...
Γνωστή μέθοδος!...

  Θα ήθελα να έπαιρνα μαζί μου ,τους λίγους,τους εκλεκτούς και να πηγαίναμε να ζήσουμε στην πιο απαξιωμένη περιοχή της χώρας!...

....Προς το παρόν όμως,θα πρέπει να προσέχω πώς κυκλοφορώ,γιατί οι δρόμοι της περιοχής μου είναι γεμάτοι από τάφρους,που δεν πρόλαβαν να τις κλείσουν οι ¨"ανώτεροι επαγγελματίες άρχοντες" του δήμου μου...

 ... Το καθήκον μου πάντως το εξετέλεσα εν πλήρει συνειδήσει...

2 σχόλια:

  1. O ηλιος το βασιλεμα σ'ακουμπησε στα χειλη και πηρε ο ουρανος φωτια και κεντησε το δειλι Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @-greecelands-

    ΣΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΜΑΡΙΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΟΥ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..