Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ..ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ

...Όταν οι λέξεις και οι έννοιες,αντιστρέφουν τα νοήματά τους,όταν ο φόβος,ο πανικός,η ανασφάλεια,γίνονται επιθετικά όπλα για την καλύτερη΄"άμυνα",όταν τα ΕΡΠΕΤΑ,προσπαθούν να "εξαφανίσουν" τo troktiko,τότε,σημαίνει πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο..!
..Ναι,μην παραξενεύεστε καθόλου!Παρ'ολο που εδώ και μερικές ώρες,όλος ο blogoχώρος είναι ανάστατος από το απαράδεκτο κλείσιμο του μεγαλύτερου ελληνικού blog και από τις ύπουλες κινήσεις των..ιθυνόντων,παρ'ολο που η οργή όλου του συνειδητοποιημένου και σκεπτόμενου μεγάλου κοινού του διαδικτύου ξεχειλίζει,στο βάθος,αν το σκεφτούμε λίγο ψύχραιμα,θα καταλήξουμε ότι αυτή η κίνηση,έκανε πολύ καλό στη τελική..

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα...

Ο Γολιάθ,τα έβαλε σήμερα,με τον Δαυιδ..,και έχει την εντύπωση,ότι κατάφερε κάτι..Αυτό που δεν κατάλαβε,είναι ότι ήταν απλά,ένας γύρος..Η αρχή μπορεί να έγινε,αλλά το τέλος θα είναι εκπληκτικά ανατρεπτικό γι αυτόν..
Όταν ο "μεγάλος",φοβάται τον μικρό,τότε σημαίνει,ότι έχει πολλούς λόγους γι αυτό..,όταν η επίθεσή του γίνεται άμυνα,τότε,γνωρίζει πολύ καλά,ότι το παιχνίδι το έχει ήδη χάσει πριν καλά το ξεκινήσει...,όταν οι κινήσεις πανικού,που ανεξέλεγκτα κάνει,έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκά,τότε,χμ..,τότε μπορούμε να πούμε,ότι το τούνελ φωτίζεται..
Ποιός φιμώνει;..,αυτός που δεν θέλει να ακουστούν αλήθειες,αυτός που η γούνα του έχει βαρύνει από τα πολλά ράμματα,αυτός που δουλεύει την λάσπη σαν πλαστελίνη για να επιβιώσει,αυτός,που ευθύνεται για πολλά,ο δολοπλόκος,ο ΕΝΟΧΟΣ!..,αυτός φιμώνει!..

Αλλά τι καταφέρνει στη τελική;;ΧΑ!Την συσπείρωση,την αντίδραση,την καλύτερη διαφήμιση για τον.."αντίπαλό" του και στο τέλος,την δικαίωσή του σε έναν ,και από έναν άλλον διαφορετικό χώρο..
Σήμερα,στην blog-o-σφαιρα,συνέβη ένα αποτρόπαιο έγκλημα,αλλά παράλληλα και ένα θαύμα..! Αφ'ενός μεν ,μετάλλαξαν την ετυμολογία της λέξης "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"(-κράτος του δήμου,=ελευθερία),σε .."ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ'( κράτος του τρόμου),-το πρώτο συνθετικό της λέξης,κάνει πάντα την διαφορά...,και αφ ετέρου δε,έγινε .."απογραφή" του πραγματικού και ουσιαστικού, δημοκρατικά σκεπτόμενου δυναμικού της blog-o-κοινότητας..

Οσα blogs και να κλείνουν,άλλα τόσα θα ανοίγουν..!Ας θυμηθούμε την Λερναία Ύδρα..-σήμερα η μυθολογία μας έχει την τιμητική της..- Το σημερινό,ήταν μία πρόβα τζενεράλε..,η υπεροχή,νίκησε στα σημεία..! Όσο υπάρχουν λόγοι φίμωσης,τόσο η ελεύθερη σκέψη και η ελευθεροτυπία θα κερδίζουν έδαφος και κοινό..


To http://troktiko.blogspot.com/ ,δεν το έκλεισαν..,απλά,..ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ...


3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με την -ΔΙΑΔΡΟΜΗ-!και αυτο ισχυει σε ολους τους τομεις.οταν ο λαος ειναι ενα,τιποτα και κανεις δεν μπορει να σπασει αυτην την μπουνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..